Bygg och måla

Så hittar du bra fönsterputs i Stockholm

Så hittar du bra fönsterputs i Stockholm

Bor du i Stockholm och behöver fönsterputs? Att hitta en firma som kan göra jobbet bör vara enkelt kan man tycka, men det kan faktiskt bli svårare än man tror. Om man inte har någon kontakt som sysslar med det, har man helt enkelt väldigt många alternativ. Så hur ska man egentligen göra? Här ger vi ett par förslag på vägar som kan användas.

Hör med vänner och bekanta

Precis som när man anlitar vilken tjänst som helst, är det fördelaktigt om man har en vän eller en bekant som nyligen har anlitat någon för den tjänsten. Om de var nöjda med firman, lär du också bli det. En vän du litar på har normalt inget intresse av att sälja in en aktör till dig som de själva inte tyckte var bra. Detta till skillnad från traditionell marknadsföring, då firman har initiativ att sälja sina tjänster – oavsett om det står sig bra i förhållande till konkurrenterna eller inte.

Använd offerttjänster

Ett smidigt och ganska nytt sätt att anlita tjänster på är att gå genom så kallade offerttjänster. Det är helt enkelt en tjänst dit du skickar in din uppdragsbeskrivning, att du behöver hjälp med ”fönsterputs i Stockholm”, varpå din beskrivning skickas ut till anslutna firmor i närheten. Det här är effektivt, och du får den stora fördelen att enkelt kunna jämföra offerter. Priserna mellan olika aktörer i Stockholm kan variera ganska mycket. Genom att titta på flera offerter kan du känna dig trygg med att du betalar ett marknadsmässigt pris.

Så hur hittar man dylika tjänster? En enkel sökning på till exempel ”fönsterputs Stockholm offerter” bör ge dig relevanta resultat. När du går in på sidan är resten av processen intuitiv.

Recensionsplattformar

Genom att titta på recensionsplattformar kan du slå två flugor i en smäll. Genom en sökning på ”fönsterputs stockholm” får du fram ett antal firmor och får dessutom snabbt en överblick över vad kunderna tycker om firman i fråga. Tänk på att enbart ett fåtal omdömen kan vara för litet för att dra några säkra slutsatser om. Är det däremot väldigt många recensioner, kan du känna dig någorlunda trygg med att helhetsbilden stämmer.