Bygg och måla

Så går en flyttstädning i Stockholm till

Hur lång tid det tar att utföra en flyttstädning i Stockholm skiljer sig åt från fall till fall. Alla bostäder är olika, vilket innebär att alla hem är i behov av olika städuppgifter att utföras för att flyttstädningen ska ge ett bra resultat. Om det var ett tag sedan din bostad blev grundligt städad kan det ta lite längre tid än om städningen utförs på regelbunden basis. Om du har husdjur som till exempel hund eller katt kan städningen också ta lite längre tid, men när du bokar flyttstädning i Stockholm kommer städfirman gå igenom med dig vad som behövs göras och hur mycket städningen av din bostad beräknas kosta.

En flyttstädning där din bostad är helt tom på möbler och andra tillhörigheter går naturligtvis snabbare än om du lämnar kvar en massa attiraljer i hemmet. Detta då möbler och liknande behöver flyttas för att golv och väggar ska kunna rengöras ordentligt och att möblerna dessutom behöver dammas av och eventuellt rengöras.

Så går en flyttstädning i Stockholm till

Professionell flyttstädning i Stockholm

Huruvida du vill att städfirman ska använda sina städprodukter eller dina egna är helt upp till dig. En professionell städfirma har dock en större arsenal av rengöringsprodukter, vilket gör att det känns mest logiskt att låta dem utföra din flyttstädning i Stockholm med de produkter de vanligtvis använder. Om det är viktigt för dig att de rengöringsprodukter som används är miljövänliga, bör du berätta detta för den städfirma du anlitar och fråga om kan använda sig av miljövänliga städprodukter.

Du behöver inte vara hemma när din flyttstädning i Stockholm utförs, utan du kan med fördel vara på jobbet eller befinna dig någon annanstans. Om du så önskar kan du naturligtvis vara med och övervaka städningen, men det är en bra idé att hålla sig ur vägen och inte störa städpersonalen i deras jobb. Om du har tagit fram en särskilt checklista för din flyttstädning kan du be städfirman att följa den, men företag som ägnar sig åt flyttstädning i Stockholm på en professionell nivå har generellt sett en väldigt klar bild av vilka uppgifter som förväntas utföras.