Bygg och måla

DEN sängen!

Valet av säng är otroligt svårt och det finns en hel del att välja mellan som man kanske inte ens kände till fanns. De flesta köper inte säng mer än några gånger under livet, så att man inte håller sig a jour med vad som händer på sängfronten är kanske inte så konstigt. För många är det viktigt att hitta en säng som man trivs med och som underlättar för kroppen på alla vis. Även om man tycker om att sjunka ner i en mjuk och fluffig säng, kanske det inte är det bästa för ryggen. Då gör man bättre i att välja en kvalitetssäng som håller under flera år. Nästa sak som ofta hamnar i fokus är att sängen skall vara billig men bra. Det går att söka på reasidor, men det är sällan man får de valmöjligheter man är ute efter. Ett exempel på drömsäng till bra pris är denna kontinentalsäng. DEN sängen finns på Trendrum och är en av de mest prisvärda sängarna just nu.

Om kontinentalsängen

De flesta som är ute efter någonting nytt i sängväg, har tittat på de kontinentalsängar som finns ute för tillfället. Detta har blivit en av de vanligaste sorternas säng och det finns en rad argument till varför det blivit så. Nästan ingen av övriga sängar går att variera i samma utsträckning som denna. Dels har man en ramsäng som ”första skikt”. Sängen kan vara olika hård eller mjuk för att det skall kännas helt rätt. Därefter kommer en resårmadrass som även den kan varieras helt utifrån vad man söker. Sist har man en bäddmadrass som också tillverkas i olika material. Förutom att man kan anpassa och modifiera sängen helt efter eget huvud, är det också möjligt att slippa den där skarven som ofta blir när man har en dubbelsäng med två madrasser bredvid varandra.

 

Trendrum är en av de möbelbutiker som har gått in för att kunna erbjuda bra möbler till rätt priser. Att fler väljer att köpa kontinentalsängar och annan inredning via denna är därför inte så konstigt. Den sängen vi hänvisar till i texten hör till de bästa som kan finnas till ett så bra pris.