Bygg och måla

Därför ska du välja Roslagsglas när du behöver allt inom glas

Roslagsglas har funnits sedan 1994 och genom åren haft tusentals kunder som varit nöjda med de arbeten inom glas som företaget utfört. Genom erfarenhet och utveckling kan företaget numera erbjuda det mesta inom glas. Det innefattar allt från byte av trasigt glas och fönsterbyten till spännande områden som inredningsglas, printglas och smarta glas. Genom smarta glas kan du välja mellan transparent och frostat glas eller du har möjlighet att justera insläppet av solljus genom glaset.

Att https://www.roslagsglas.se/ har blivit framgångsrikt genom olika utmärkelser och med stor kundnöjdhet är inte speciellt märkligt. Detta eftersom de bland annat tar ansvar för både kunder och personal samt utför sina arbeten på bestämd tid.

Dessa tjänster och produkter kan Roslagsglas erbjuda dig

Det vore nästan enklare att räkna upp de saker som Roslagsglas inte bemästrar eftersom de kan göra det mesta. Detta gäller både för privatpersoner och företag. De erbjuder sina kunder olika arbeten inom glas som till exempel:

  • Glasreparationer. Olika former av reparationer och byte av trasigt glas är vanligt förekommande inom branschen. Det är därför inte heller något undantag att Roslagsglas även kan hjälpa dig med detta.
  • Skydds- och säkerhetsglas. Med skydds- och säkerhetsglas kan du minimera risken för inbrott, brand och skott. Det kan användas både i det privata hemmet och i kommersiella fastigheter såsom butiker och restauranger. Allt för att ni ska kunna känna er och tryggare och fastigheten säkrare.
  • Printglas. Printglas är motiv på glas. Det kan till exempel handla om en mindre tavla eller dörr till en hel fasad. I hemmet kan man använda printglas för att föreviga ett vackert minne eller spännande bilder. Som företagare och i kommersiella miljöer kan printglas ge ett stort och personligt lyft. Det är bara fantasin som sätter stopp.
  • Industrivägg. Detta är en glasinstallation som genom kanter ger en känsla av industridesign samtidigt som det är både snyggt och modernt. En industrivägg kan man med fördel ha hemma, i butiken eller på kontoret. Det ger en härligt ombonad men ändå stilren känsla och kan till exempel fås med skjutdörr eller så att det passar snedtaket.